top of page
Search
  • isanmesta

Vuotavan yksikahvaisen kylpyhuoneen pesuallashanan korjaaminen


Jos yksikahvainen https://www.nivito.fi allashanasi vuotaa, on olemassa useita tapoja korjata tilanne. Irrota ensin varsi hanasta. Jos se on valmistettu keraamisesta, sinun on vaihdettava tiivisteet. Voit ostaa uusia erikseen tai pakettina. Näiden tiivisteiden vaihtamiseksi sinun tulee varmistaa, että ne ovat yhteensopivia olemassa olevan tiivisteen kanssa. Voit joko vaihtaa vanhat tai puhdistaa ne tislatulla valkoetiikalla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää hankaustyynyä ja riepua.




Vuoto kahvasta


Jos vuoto tulee kahvasta, vuoto tulee todennäköisesti istuimen aluslevystä, joka on se osa, joka puristuu kahvoista veden virtauksen sulkemiseksi. Istuimen aluslevyn vaihtamiseksi sinun on ensin irrotettava varsi. Jos istuimen aluslevy on löysällä, se on ruuvattava irti, jotta näet O-renkaan ja istuimen aluslevyn. Sinun tulee yrittää kiristää säätörengasta, jos se ei estä vuotoa. Jos tämä ei auta, vaihda jouset ja istuimet.


Tunnista vuotava venttiili


Sulje veden syöttö hanaan. Voit sulkea kuuma- ja kylmävesiventtiilit erikseen määrittääksesi, kumpi vuotaa. Jos olet hermostunut, voit ottaa valokuvan hanan irrottamisen vaiheista. Kun tiedät kuinka se tehdään, voit aloittaa hanan asentamisen uudelleen. Seuraava vaihe on irrottaa nokka.




Vaihda kasetti


Kun olet poistanut vesiputken, sinun on vaihdettava patruuna. Tämä prosessi voi viedä vähän aikaa, mutta se on sen arvoista pitkällä aikavälillä. Tämän jälkeen voit asentaa kahvat takaisin ja vaihtaa patruunan. Voit myös asentaa uuden kasetin. Hanan vaihtovaiheet on lueteltu alla. Jos tarvitset nopean korjauksen, tarkista se ensin.


Sulje vedensyöttöventtiilit


Sulje ensin vedensyöttöventtiilit. Jos hana vuotaa juoksuputkesta, käännä kuuman ja kylmän veden sulkuventtiilit. Sitten sinun tulee nostaa kahvaa löytääksesi säätörenkaan. Tämän renkaan kiristäminen voi ratkaista ongelman. Jos sinulla on pallohana, voit vaihtaa jouset ja istuimet kääntämällä oikealla olevaa säätörengasta.




Korjataksesi vuotavan yksikahvaisen kylpyhuoneen pesuallashanan, sammuta ensin vesilähde. Voit tehdä tämän irrottamalla syöttöjohdon, joka on piilossa pesualtaan alla. Sitten sinun tulee tarkistaa hanan nokka. Sitten sinun tulee tarkistaa venttiilit varmistaaksesi, että ne toimivat oikein. Lisäksi sinun on tarkistettava syöttöjohdot säännöllisesti.

9 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page